Saturday, April 7, 2012

Segmen Blogwalking dan Review

 Buat tajuk entri : Segmen Blogwalking dan Review
 Nak follow blog miss Z,terpulang kat korang
 Letak banner kat atas tu dan linkkan ke entri ini
 Nak tag rakan blogger lain pun terpulang kat korang
 Tugasan korang, kritik/komen/review blog mereka yang join segmen ne.Apa yang patut mereka buang/tambah baik/sebagainya
 Dah siap..Hantar link korang kat sini
 tarikh tutup : 14 April 2012,jam 2 petang



11 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

makasi sebab sudi join...
jom terjah dan komen blog mereka

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-yang-join.html

blog dah nice..dan simple...ini cdgn miss z..
kalau boleh..button follower tu ltk kat ats sikit ea..sng blogger lain nmpk ^^

kechix said...

ook atas cdgn tersbut... :]

Pecinta pink^^ said...

sggah bw sini,,dri segmen same:)jmput ke blog sy

Juhainie said...

hello..dtg menjenguk. blog utih bersih mcm kitew pnya gak.hihi..cantik btw.
cuma lagi senang org komen klu verification word xde.cadangan je.

keli menari said...

blogwalking jap .

jom singgah sini
http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-iii-segmen-blogwalking-dan.html

shadhira said...

dhira terjah sini... alemak word verification la plak.. hihi.. hepy blogging..

Nor Nadiah said...

nice blog..:)

salam, kenal dan datang dari Segmen : Blogwalking dan Review

http://butiknornadiah.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

Miera MasTriXia said...

hye..miera done follow here.. jemput ke blog. Kalu blom jadi follower,jgn lupa click button follow tw.. :))

http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-miss-z.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

dtg dr segmen yg sama
follow awk

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

komen blog awk
simple kemas cantik

Cik Rose Cute said...

DARI SEGMEN YG SAMA DONE FOLLOW YOU

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-review-miss-z.html

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

Comel + kemas blog ni. Suka header <3