Saturday, December 24, 2011

(◡‿◡✿) Port Dickson

ASSALAMUALAIKUM
kechix skang tengah bersiap nak gerak g PD... so blog akan di update pada hari Isnin or Selasa depends kalau kechix tak penat ... entry yang pendek dan ringkas akan disambung kemudian ... bye *oh terlebih gedik sudah* ... ook, gambarnye akan di upload tak lama lagi ... haha *macam la ada yang nak tengok an * :P whatever

Thursday, December 22, 2011

no title

----------------(\_/)
-(\(\----------(≧◡≦)
( =':')---<[:]|||||||[:]>
(..(")(")✿❀❁(")(")    


SeLaMaT MaLaM SeMua

  ----------------(\_/)
-(\(\----------(≧◡≦)
( =':')---<[:]|||||||[:]>
(..(")(")✿❀❁(")(")


(✿ ♥‿♥) (✿ ♥‿♥) (✿ ♥‿♥) (✿ ♥‿♥)

Monday, December 19, 2011

- editor -

 watcha ... ni first doodle aq buat.. hahah not bad la kan
 ni abah dan mak yg tercinta ku... :P

 amacam.. ad gaya tak... *malumalu*

 si kembar .. sepupu aq .. bapak nye pon kembar yg jugak pak cik aq ... hahah menakjubkan ... nanti aq kawin nak anak kembar jugak la ... aminnn
 ni gaya ala poyo ... posing mak aq punye cincin der ... x lawa mane pon an ... 

 ... muka si poyo masa HARI RAYA 2011 ...

I'm look shorty or cutety .... whatever !!

Thursday, December 15, 2011

- 3rd Giveaway by Yana -

haha jom join contest kat bawah ni... untung2 korg terpilih menang an...
 apa lagi, let's check it out !!
.
.
.
.
.


: 3rd Giveway by Yana :


PERATURAN

- Buat entry bertajuk "3rd Giveaway By Yana"
- Letak banner diatas dan linkkan ke entry ini
- Tag 3 orang rakan 
- Tinggalkan link entry di coment entry ni oke 
- Bantu VOTE Yana kat sini tekan tekan

TARIKH TAMAT CONTEST
20/12/2011

HADIAH
HANDBAG/MARY KAY PRODUK/SHAWLS/TOPUP

aku telah di tag sama ini budak :D 
mellifluoustiara a.k.a dayanaazman

dan korang pulak telah di tag :D

Wednesday, December 7, 2011

++ aaron aziz ++

BIODATA AARON AZIZ


Nama penuh : Aaron Mustapha Aziz
Nama gelaran : Aaron Aziz
Umur : 35 tahun
Tarikh Lahir : 23 Februari 1976
Tempat Lahir : Pasir Ris , Singapura
Warga negara: Singapura (mungkin mendapat kewarganegaraan Malaysia)
Status: Berkahwin
Isteri: Diyana
Anak: Danish dan Dwi

Tuesday, November 22, 2011

sEbUaH CeRiTa uNtUk kAmU !!

        Bermula la story disini dimana seorang gadis kecil molek yang bernama Aunie Madihah, pelajar jurusan Perakaunan di sebuah universiti terkemuka di Bandar Kuala Lumpur. Hidup Aunie dan keluarganya sangat senang dan memiliki tiga buah banglo yang terletak di Perak, Pahang dan juga Johor.
          Aunie tinggal di rumahnya sendiri yang terletak berdekatan dengan kampus tempatnya belajar iaitu di Damansara Utama. Walaupon baru berusia 19 tahun ketika itu, namun keluarga Aunie sudah membelikannya sebuah rumah mewah bagi kegunaannya. Meskipun lahir dalam keluarga yang mewah, namun Aunie langsung tidak pernah melupakan tanggungjawabnya terhadap keluarga dan agama. Sikapnya yang selalu tersenyum apabila terserempak dengan orang ramai telah menyebabkan Aunie sangat disenangi oleh orang sekeliling dan juga rakan-rakannya.
          Sikap Aunie yang sentiasa bermanis muka telah menyebabkan ramai lelaki terpikat dengan keayuan wajahnya. Namun begitu dia langsung tidak  pandang semua itu kerana dalam hatinya cuma ada satu nama sahaja iaitu Muhd Fareez Syakirin, jejaka yang pernah membuatkan jiwanya sentiasa inginkan lelaki itu. Namun lelaki itu hanya memandangnya sebagai kawan dan tak mampu untuk menganggap lebih dari itu kerana Syakirin minat rakan sekolahnya iaitu gadis berbangsa cina, Chia Wei Nie. Perasaan Aunie ketika itu sangat hampa dan tak sanggup untuk jatuh cinta lagi. Tapi yang membuatkan Aunie tergila-gilakan Syakirin sehingga kini kerana kata-katanya iaitu minat je, bukan bermaksud memiliki ayat itulah yang menyebabkan Aunie masih menunggu Syakirin.
          Sikap Syakirin yang sentiasa mengambil berat, seorang yang ‘open minded’ dan mudah bergaul ngan sesiapa sahaja menyebabkan dirinya pada pandangan Aunie sangat macho. Tapi rasa cemburu Aunie apabila melihat rakan karib sendiri iaitu Damia Heliza yang sentiasa berbalas komen di facebook dan sering berjumpa dengan Syakirin di sekolah suatu ketika dahulu terpaksa dipendamkan. *tapi Aunie tidak pernah berdendam atau benci kepada Damia* Bagi Aunie biarlah rakan-rakannya nak buat apapun, langsung takkan menggugat ruang hati Aunie untuk Syakirin.
          Nama Syakirin yang pernah terpahat dalam sanubari Aunie suatu ketika dahulu semakin pudar kerana Aunie merasakan Syakirin tidak mungkin dapat menerima Aunie kembali. Aunie semakin give up kerana sudah 3 tahun tidak mendengar khabar berita mengenai Syakirin. Aunie ikhtiar untuk melupakan SYAKIRIN dan mulakan live baru sebagai Madihah yang tidak mengharap lagi cinta lelaki. Boleh ke hidup tanpa cinta ? Boleh kot sebab Aunie sekarang boleh terima hakikat bahawa Syakirin bukan milikkanya.
          Setelah 7 tahun berlalu dan telah menerima Ijazah Kedoktoran dalam bidang Perakaunan, Aunie menganggap hidup sebagai MADIHAH adalah sesuatu yang menyeronokkan. Madihah kini telah menjadi Akauntan professional dan bekerja di sebuah syarikat terkemuka di Johor iaitu sebuah company yang mengambil kontrak membina prasarana di sekitar Johor. Suatu hari, ketika Aunie sedang makan tengahari di sebuah restoran berdekatan dengan syarikatnya, ,adihah terserempak dengan lelaki yang seperti familiar je mukanya. Apabila diamati rupa-rupanya jejaka itu adalah SYAKIRIN. Mukanya tak banyak berumah dengan 10 tahun  yang lalu, teringat pula masa belajar gitar ngan dia. Oh so sweet !! setelah lamunan yag panjang itu, Madihah tersedar apabila disapa oeh seseorang dari belakang dan apabila Madihah menoleh, em rupa-rupanya Syakirin, terus berderau darah Madihah apabila orang yang disayangi 10 tahun yang lalu dan telah luput dari ingatan telah muncul di depan mata. Madihah menjemput Syakirin duduk semeja dengannya dan mereka saling bersalaman. Setelah berbual panjang, baru la Shakirin meluahkah tujuan dia. Rupa-rupanya setelah 4 tahun kami berpisah sebagai seorang kawan, baru Syakirin menyedari tentang cinta Madihah terhadapnya tidak pernah luput setelah Syakirin terbaca artikel di dalam blog Aunie Madihah :

Wahai bdx yg namanya SYAKIRIN. Haha ko tau kan aq mnat ko sjak form 4 ag. Dan skrang baru aq nak cite yg aq syg dan cinta ko. Em walaupon ko xmnydarinya. Tp aq yakin sgt ko akn dtg jg cri aq. Huh rcenye itu musthil kot. Tp klo ko trbace  blog aq nie, hrap ko akn fham. Bye SYAKIRIN <3
          Rupa-rupanya Syakirin ingin meluahkan perasaan dia dan berjanji akan bahagiakan Aunie Madihah. pada mulanya sangat susah bagi Aunie untuk menerima cinta Syakirin, tetapi ia bagaikan pucuk dicita ulam mendatang, Aunie menerima dengan hati terbuka dan sememangnya CINTA Syakirin yang diidamkan sejak dahulu lagi. Hati Aunie Madihah bebunga-bunga gembira dan merasakan hidup nya yang selama ini suram kembali berwarna warni. Syakirin juga ingin meminta maaf sebab abaikan Aunie dan cintanya selama ini. Setelah setahun berlalu, kini Aunie Madihah sah menjadi isteri kepada Muhd Fareez Syakirin, dan mereka jalani kehidupan bersama dengan bahagia.

p/s : Kalau saya AUNIE dan awak SYAKIRIN, em mesti best kan :)
*tak de kena mengena dengan kengkawan aqu*

Friday, November 4, 2011

SEORANG MUSLIMAH..dilahirkan ke dunia ibarat sebutir permata, apabila digilap akan memancarkan kilauan cahaya,apabila diletakkan di tempat mulia disanjung sebagai permaisuri, apabila dibekal dengan ilmu di dada menjadi cendikiawan bestari.SEORANG MUSLIMAH..dikenang sebagai suri sang jejaka, menjadi ibu kepada putra putri dan menjadi pertiwi seisi buana..(^_^)

thankz kak Lina coz this tutorial.. penat dah nak cari tuto ni lagi.. hehe :P 

Saturday, October 29, 2011

^ a story ^

.. salam ..
td bru blek UTHM.. ad pesta konvo.. best giler la.. errm
25 Oct 2011 - amek teori komputer tok lesen moto.. alhamdulillah LULUS 45/50 la..:O
26 Oct 2011 - g mmancing kat Machap.. tp lalu kebun la.. suatu pglaman yg ssah nak lupakan.. n aq berjya naikkan 2 ikan.. haha terer x.. ^.^

"penat la.. cbb ue entry kali ni pendek jer.. :) nak g mndi la.. bye !!"

Sunday, October 23, 2011

titipan cinta -_-


Tiada kasih yang lebih manis daripada kasih cinta dan tiada kasih yang lebih ngeri daripada putus cinta.
Orang yang putus cinta sering kali berakhir dengan air mata.
Cinta yang tidak berbalas itu bagaikan layang-layang putus talinya.
Soal cinta adalah soal hati. Ia juga soal jodoh. Manusia hanya merancang tapi Tuhan yang menentukan jodoh kita.
Soal hati tiada undang-undang. Apatah lagi paksaan.
Sejauh dan sedalam mana pun cinta kita terhadap orang, kalau ia tidak berbalas, sukar untuk mengakhirinya dengan perkahwinan.
Cinta tidak selalu bersama jodoh tetapi jodoh selalu bersama cinta.
Kahwini orang yang lebih mencintai diri kita daripada kita mencintai diri orang lain. Itu lebih baik daripada mengahwini orang yang kita cintai tapi tidak menyintai diri kita kerana adalah lebih mudah mengubah pendirian kita sendiri daripada mengubah pendirian orang lain
Melupakan seseorang yang disayangi amat sukar.
Cinta akan hidup bersama dengan waktu, apabila waktu itu mati, maka matilah cinta itu.
Cinta sejati ialah apabila kita masih mampu tersenyum, sambil mendoakan kebahagiaan untuknya walaupun jika terpaksa melepaskannya pergi.
Jika kita mencintai seseorang, kita akan sentiasa mendoakannya walaupun dia tidak berada di sisi kita.

mencari kau
ntah kat mane??
give up to find you anymore ! 

Saturday, October 22, 2011

aruk ar !!




JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
Cinta seperti matahari, ia tetap bercahaya. Walau malam menjelma, cahayanya pada bulan tetap menerangi kekadang ia juga gerhana tetapi akan kembali jua kecerahannya.
Cinta adalah santapan jiwa. Jiwa tanpa cinta bagai rumah yang kosong. Cinta tanpa menjiwai bagai layang-layang putus tali.
Cintu adalah buta…cinta tidak mengenal usia, paras rupa, mahupun kekayaan dan harta karun, tetapi dari keikhlasan dari hati setiap insan antara satu sama lain.
Tidak semua orang yang engkau cintai, mencintaimu dan sikap ramahmu kadang kala dibalas dengan sikap tidak sopan. Jika cinta suci tidak datang daripada tabiatnya, maka tidak ada gunanya cinta yang dibuat-buat.
Sayang tidak bermaksud cinta. Suka tidak serasi dengan cinta. Kagum tidak bererti cinta. Bangga tidak semestinya cinta. Cinta adalah CINTA .
Cinta itu seperti sinar matahari, memberi TANPA mengharap kembali. Cinta itu seperti sinar matahari, TIDAK MEMILIH siapa yang ia sinari. Cinta itu seperti sinar matahari yang MEMBERI KEHANGATAN DI HATI..
Cinta umpama ‘treasure hunt’. Cita cita dan tujuan kita satu untuk menuju ke penamat yang paling mengembirakan. Namun di dalam perjalanan kita akan menghadapi pelbagai rintangan dan cabaran. Andainya tidak mampu meneruskan, kita akan tersungkur dan hadiah utamanya akan di kebas oang lain. Tetapi tak usahlah kecewa. Walaupun hadiahnya tidak kita perolehi, tetapi keseronokannya kita sudah rasa. Jadi bercintalah sepenuh hati. Namun jangan letakkan harapan terlalu tinggi.
Kekecewaan terlalu pahit untuk ditelan, terlalu payah untuk dilupakan namun dalam cinta pasti akan merasai kecewa dan dikecewakan walau bukan itu matlamat dalam setiap percintaan.
Kadangkala orang yang paling mencintaimu adalah orang yang tak pernah menyatakan cintanya padamu kerana orang itu takut kau berpaling dan menjauhinya. Dan bila dia suatu masa hilang dari pandanganmu….kau akan menyedari dia adalah cinta yang tidak pernah kau sedari….
Cinta suatu yang indah, cinta boleh buat kita gundah, cinta buat hati berdarah dan cinta jua boleh membawa kesalan yang tak sudah

Friday, October 21, 2011

ParkJungMin

                                                              

simple guy

Jung Min Profile
Name : Park Jung Min
Korean name: 박정민, Chinese: 朴政玟
Position: low vocal
Nickname: Horse
Birhday: 1987/04/03
Zodiac: Aries
Seoul origin
Height: 185cm
Weight: 66kg
Blood Type: O Type
Education: Dongguk University, Normal University affiliated high school, Kyonggi University, Department acting
Family member: Parents, elder sister
Hobbies: listening to soft music
Talents : Tap dance
idol: Gao Ying
ideal girl: with long hair
always saying: some English expression like “Oh! my goodness”
motto: always living with thankful heart
Park Jung Min (박정민) adalah Vokalis rendah Korea Boy Band SS501. Park Jung Min juga seorang DJ untuk "Youngstreet"bersama-sama dengan ahli kumpulan Kim Kyu Jong. Beliau telah dipilih sebagai pelakon utama dalam musical.
Jung Min digelar "Mal-" (kuda) kerana cara dia makan lobak

Dengan gaya yang berkarisma, beliau dikenali sebagai"Charisma SS501" (더블 에스오 공일 카리스마) dan sering memperkenalkan dirinya sebagai  “SS501 Charisma” . Jung-min juga dikenali sebagai ahli dalam SS501 yang ramah, dan juga yang paling banyak bercakap. Since his face is rather long, comparing to the other members, he is often joked by other members with the name “Horse Power”, or “Park thats my word” (박 내가말이야).
Dikenali kerana sikapnya yang yakin dan suka bermain personaliti, Park JungMin telah menawan hati gadis-gadis sekitar Asia (termasuk aqu) dengan kelihatan baik, pandai menari, dan suara yang kuat. 
Before joining SS501, he was seen appeared in various commercials.

copy lagi |<>|

s|| Assalamualaikum ||

shy love Pictures, Images and Photos  난 절반은 살아 살고 배운 
그리고 지금 당신이 한 번만 더 필요
 누가 당신이 생각하십니까
 떠나는 상처 주위 실행




tolong la aqu tok lupakan ko (!)

Tuesday, October 18, 2011

love Pictures, Images and Photos Orang yang mencintai kamu tidak pernah mampu memberikan alasan kenapa dia mencintai kamu. Yang dia tahu di hati dan matanya hanya ada kamu satu-satunya.

love Pictures, Images and Photos Walaupun kamu sudah memiliki teman istimewa atau kekasih, dia tidak peduli! Baginya yang penting kamu bahagia dan kamu tetap menjadi impiannya.

love Pictures, Images and Photos Orang yang mencintai kamu selalu ingin tahu tentang apa saja yang kamu lalui sepanjang hari ini, dia ingin tahu kegiatan kamu.

love Pictures, Images and Photos Orang yang mencintai kamu akan belajar menggemari lagu-lagu kegemaran kamu, bahkan mungkin meminjam CD milik kamu, kerana dia ingin tahu apa kegemaran kamu – kesukaan kamu kesukaannya juga, walaupun sukar meminati kesukaan kamu, tapi akhirnya da berjaya.

Sunday, October 16, 2011

perasaan -_-

salam semua
hari yang cuaca tak berapa baik
hujan turun bagaikan mengerti apa yang hati ku tengah rasakan
perasaan sedih yang bercampur gembira pun ada
kenapa ??
entah la.. aq pon kengkadang tak mengerti perasaan aqu ni

tapi semua yang berlaku ni pasti ada himah disebaliknya kan
"kita takkan merasai dan memahami apa itu kebahagiaan
 kalau kita tak pernah nak melalui kedukaan"
segala kedukaan aqu penah lalui.. tapi setiap kali aqu nak cari kebahagiaan, pasti ada penghalangnya.. 'nape aqu xdpat ap yang boleh dapat waupon ko xpnah minx smua tue' emm persoalan ni la yang selalu bermain di minda aqu setiap kali aqu pikir kan pasal kau.. tp aqu pasti semua ni pasti ad hikmah disebalik nya kan.. Walaupun ko dah ada tman istimewa, aq tak peduli ! bagi aq, yg pnting ko bhagia dan ttap menjadi impian aq !

haha ap yang aqu mencarut n.. ish biar la dia jadi 'memori indah' aqu.. try to forget him and find somebody else... never to give up before trying k.. :"))

love like a gamble

so jgn terlalu percayakan cinta ni.. terutamanya cinta monyet.. haha aqu ni ckap je lbey !!

 'JODOH, KETENTUAN, KEJAYAAN semua di tangan tuhan.. tapi kita sebagai hambanya hanya boleh berusaha tok segalanya'



DEMAM KOREA

>>> kengkawan aqu semua minat korea.. terutamanya amy, lily, farah.......... emm ramai lagi la... cuma aqu jerk yang tak minat korea ni... ntah la, ap bestnya aq pon xtau... penah jugak la minat korea, tapi xley gak... hahaa *mengarutjerklaaquni*...tapi nak jugak la belajar tulis korea :P ish mengade ngada tol la... pengaruh kawan terutama amy la n.. hahaha


>>> stop dulu.. kita g study k.. haha :")) n_n



>>  la.. xde pape pon yang nak story sebenarnya.. BYE <<

Saturday, October 8, 2011

mood :: exam


ASSALAMUALAIKUM

Esok dah nak exam la
Peperiksaan Akhir Tahun Tingkatan 4/2011
Doakan kejayaan kitorang semua
GOODLUCK for the next 10 days 10 paper k
.
.
.

Isnin - Prinsip Perakaunan
Rabu - Bahasa Melayu
Khamis - Bahasa Inggeris
Jumaat - Pendidikan Agama Islam
Isnin -Mathematics
Selasa - Physics
Rabu - Chemistry
Khamis - Addmath
Jumaat - Sejarah
Isnin - ICT



yang merah ue memang kritikal subject ar 
.
.

"Ya Allah Ya Tuhanku, kau tenangkan lah hati mereka yang mengambil peperiksaan walau dimana jua mereka berada.. Semoga mereka mendapat keputusan yang sangat cemerlang.. AMIIN"

POST BY  :
budax nak  exam :D




Friday, October 7, 2011

sebel nyer !

errgggh dah la pendrive patah.. confirm semua kerja aqu dalam ue hilang kan.. penatnya nak buat balik ni.. pastu music dalam fon lak hilang.. ish nape ni... apa salah aqu ha... huahua

" Tak pe la nak.. Ada hikmah di sebalik semua ni. Sabar ye nak ! "



animation icon Pictures, Images and Photos huhu sedeyh nyer..

Wednesday, October 5, 2011

hari ni (*___*)

Assalamualaikum semua
Cercite arini memang happy  + meng’spoil’kan hari aqu
Nape ?? ntah la..

Ni cite happy dulu.. tadi xde koko.. so g blek, jalan2 g bando jap.. masa turun tue memang sengaja nak tunggu si budax ue.. kat bawah ue saje jerk berbual ngan nani jap.. pasal cite hantu la.. ish mengarut jerk.. pastue ngah cite2 ue, maiaygie lalu lak.. apa lagi ‘bye nani’ n lily blur jerk.. haha sebab aqu yang nampak dulu ‘dye’ dulu.. so, kitorang blah ar n jadi FOLLOWER mrCoinStyler da... dye g KP rupanya.. kitorang sengaja nak follow dye.. lpas beli coolblog, Nampak dye kluar…  ‘eah nak balik dah ker’… bukan la, diorang nek atas.. so gerak hati kitorang mengatakan dye mesti ada kat atas.. ha kan betul.. kluar lif jerk, Nampak dye nak nek lif yang kitorang baru kluar ue.. wow hahaha… dia tego kitorang tau :D … *jakun tol* lepas turun ue.. ingaykan dye balek, emm rupanya merayap tempat lain lak, KM kot.. sebab kitorang nak balek ue, nampak dye patah balik  dari basten, g arah KM lak.. ish xtau penat ker budax sorang ni…


cite spoil tue nanti jela cite ek
bye ^_^

kerna kau istimewa di hatiku

assalamualaikum
berharap sangat suatu hari nanti dia akan mengerti perasaan aqu ni terhadapnya
Berdiri ku disini hanya untukmu
Dan yakinkan ku untuk memilihmu
Dalam hati kecilku inginkan kamu
Berharap untuk dapat bersamamu
Aku kan ada untuk dirimu
Dan selalu tuk mu
Terlukis indah raut
Wajahmu dalam benakku
Berikan ku cinta terindah
Yang hanya untukmu…
Tertulis indah puisi cinta
Dalam hatiku
Dan aku yakin kau memang
Pilihan hatiku
Dalam hati kecilku inginkan kamu
Berharap untuk dapat bersamamu


“bicara hati mula berbisik”

Ku ingin kau tahu bahawa ku tak bisa hidup tanpamu

Saturday, October 1, 2011

tutorial : blockquote cute

blockquote tue ap ?? ala.. yang warna purple ad love ni





ni la blockquote

ook let's follow step by step k

.... korang-korang pergi DASHBOARD --> DESIGN --> EDIT HTML

.... Klik pada EXPAND WIDGET TEMPLATES --> CTRL F & search for this code :-





}]]></b:skin>

.... copy code kat bawah ni n paste kat atas code }]]></b:skin> ook




blockquote {
margin: 10px 10px 10px 20px;
padding: 10px 15px 10px 15px;
line-height: 1.6em;
color: #000000;
background: url("http://dl8.glitter-graphics.net/pub/167/167918z0o77ke4ll.gif") repeat 2px .25em;
-moz-border-radius: 1em 4em 1em 4em;
border-radius: 1em 4em 1em 4em;
border: 4px dotted #F70CC8;
 border-left: 4px dotted #F70CC8
 {

.... yang warna merah ue bentuk2 border.. cari kat border tau
.... yang warna hijau ue background dye.. cari kat glitter-graphic tau
.... yang wana jingga ue dye punye colour border.. cari kat colour tau,, yang 4px ue ketebalan border dan boleh ditukar.. yang dotted ue border jugak, ley tukar kepada solid jugak...

so, selamat mencuba (!)

 

tutorial : bentuk-bentuk border

bentuk-bentuk border ni.. kalau nak, copy jela k :D

-moz-border-radius-bottomright: 50px;
border-bottom-right-radius: 50px;
credit to : fakhRuru
-moz-border-radius-bottomright: 50px 25px;
border-bottom-right-radius: 50px 25px;

-moz-border-radius-bottomright: 25px 50px;
border-bottom-right-radius: 25px 50px;

-moz-border-radius: 1em 4em 1em 4em;
border-radius: 1em 4em 1em 4em;

-moz-border-radius: 25px 10px / 10px 25px;
border-radius: 25px 10px / 10px 25px;

Friday, September 30, 2011

30/09/2011

ASSALAMUALAIKUM
- arini ari Jumaat 30 Sept 2011 -
Hari Segala Penghulu Hari
(ye kot..lupa la)

Adakah harini merupakan hai malang ataupon segala yang berlaku ada hikmah disebaliknya ni.. ish penat aqu nak memikirkannya la.. kenapa ni??? tak de pape l.. tadi nak gi sekola.. tapi hujan , tnggu hujan redha sikit n tertinggal as pulak ue.. takpela, abang aqu yang sekola TKB ue yang tolong antakan aqu.. jalan masa tue memang licin n aqu dapat rasakan yang sesuatu akan berlaku.. >> dan saiko aqu memang tepat.. masa kat depan convent ue kan memang sesak time pepagi buta an.. tapi aqu keluar dalam kol 7.. n disebabkan nak kejar masa, amal bawak moto kelam kabut, n masa tue nak elakkan kereta, masa break ue tak makan sebab jalan licin an.. so apa lagi.. kebabooom 'ter'langgar kereta punya lampu signal belakang da.. ish nasib baik kereta tue bukan kereta mahal, n uncle tue tak marah... huh syukur alhamdulillah... lepas langgar ue mesti la jatuh kan.. aqu memang dah terbaring kat atas jalan raa.. wow first time ue dapat baring atas jalan raya.. bukan senang tau *nak melawak lak kat sini*... n nasib baik aqu tak luka terok.. just calar2 jerk.. kaki abang aqu yang terbelah ue.. n ada pakcik sorg ue bawak abg aqu g hospital.. n kena jahit je... lapas jatuh ue aq cepat2 alihkan moto ue.. takot t lagi sesak an.. moto LC ue just calar n brek kaki bengkok jer... mto ue memang kuat cam aqu la..hahaha... masa tak tau nak wat pe kat jalan raya ue, aini si kobis ue ngan bapak dye naik kete berhenti sebab aini kenal beg aqu..hahah n aqu pon g skola.. tapi sebelum ue aqu dah tepon bapak aqu dah n macam mane da aqu ley 'ter'tinggalkan purse aqu ue dalam moto, naseb baik takde sape amek sebab polis yang jumpe dulu.. >> masa kat sekola ue memang aqu tak nagis la..hahaha sedeyh gier kot bile ingat benda ni.. pasal aqu, orang lain jadi mangsa.. ish ap ni.. tak suka la.. :( erm aqu tak nak benda ni berulang lagi.. harap ini yang pertama dan terakhir la amiiin.. n skang segalanya dah ook tapi terkilan sikit la sebab program makan malan abg aqu kat prime city hotel dye tak ley g sebab kaki dye ue berbalut.. adoyai rasa terkilan sangat2 sebab dia dah rancang awal kot program ue ngan kengkawan dye.. kalo tak kerana aqu, bende ni tak kan jadi la.. n ksian jugak kat mak bapak aqu sebab menyuahkan mereka sahaja... n kengkawan aqu thanx sebab take care about me.. dan kepada abang aqu, sooooorrrrrryyyyyy sangat2 !!

 ook la its late n night n aqu nak tido..
thanx sebab baca entry ni yang dari dalam hati aqu
hati tengah bercelaru n sebab tue la entry ni cam pape ntah..

:: so pesanan dari saya ::

BERHATI-HATI DI JALAN RAYA
INGATLAH ORANG TERSAYANG


Thursday, September 29, 2011

and since i like u, i can't stop missing u







budak kecix ni jiran aqu punyer anak.. mata dye beso la.. comeyl !!

p/s :: aqu tau ko xkan jd milik aq.. n mungkin ko sudah ad yg pnyer.. tak pela.. aqu rela lihat kau dengan org lain asalkan kau bahagia.. selamat tinggal mrcoinstyler qu ! (!)

Tuesday, September 27, 2011

emm

menyiapkan kerja akaun yang tak siap-siap lagi 
'!!!TOLONG !!!'
(ada tak sape2 nak tolong ni)
emm tak pela.. saya boley buat sendiri (!) 

ni cite lain pulak..nape ek korang suka kenakan aqu ha (?) segan tau x.. kenakan lily plak la.. :: 
>>  *blushing* <<

Saturday, September 24, 2011

blogwalking ==

hai semua

ngah boring ni..so g google pastue jumpe lak blog cik epal n terbaca entry pacal Najwa Latif...ish dia comeyl la...skang baru tahu yang dia ad blog jugak...so jom ramai2 terjah blog gadis gitar ni >> Najwa Latif

haha enjoy it !!

Friday, September 23, 2011

... LoveStory ...

em saya nak cakap something kat awak tapi saya malu la.. :D setiap kali saya nampak awak lalu depan saya, mesti hati saya hepi sangat...tapi saya sembunyikan je perasaan tu sebab saya segan ngan kengkawan saya, sebab diorang lagi kenal awak dari saya..ahh mungkinkah hatiku sudah terpaut padamu...huh mustahil la ko nak terima aku dalam hidop ko kan..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.












< MizzButton_MrCoinStyler>
.
.
.
.
.
.
.